At the Vienna World Exhibition in 1873, Gerstner catered the Emperor's pavilion. As appreciation of his merits, Anton Gerstner has been appointed K. u. K. Hoflieferant (Purveyor to the Imperial Court).
ROOM FOR IDEAS
At the Vienna World Exhibition in 1873, Gerstner catered the Emperor's pavilion. As appreciation of his merits, Anton Gerstner has been appointed K. u. K. Hoflieferant (Purveyor to the Imperial Court).
With around 55,000 square meters of exhibition space including 7.000 square meters congress area, Messe Wien reflects Vienna´s internationality.
Gerstner is responsible for all catering at the Exhibition and Convention Center and also runs the following restaurants and bars at the Messe Wien premises:
Uptown Self Service Restaurant (350 seats)
Piazza Buffet Restaurant (80 seats)
Brasserie Club Restaurant (140 seats)
Atrium Bar & Lounge (200 seats)
Pavillon Café Bistro (80 seats)
Spanferkelsulz, Grammel Vinaigrette Speck Chip
Rindfleischsulz - Paprika Petersilien Chutney
Beef Tartar Karamell Tomate Schnittlauch Sauerrahm Nockerl
Alpenlachs, Tomaten Chutney, Sesam
Alpenlachs , Melone, Gurke, Erbse, Passionsfrucht
Wienerschnitzel Kartoffelsalat
Tafelspitz Cremespinat, Rösti, Wurzelgemüse, Granny Smith Kren mit Ingwer
Rahmgulasch vom Kalb , Kresse Butter Nockerln
Lachsforelle , Spinat Limettenslat, Paprika Kartoffel Chips
Spanferkelkotelette , Perlgraupenrisotto, Kümmel Jus
Apfelstrudel, Rum Vanilleeis
Topfen Heidelbeer Schmarren , Zwetschken Wodka Ragout
Parfait vom Guglhupf, marinierte Beeren
Beeren Panna Cotta , Vanille Grießnockerl
Vollkorn Milchreis , Kirschen
Rote Rübe, Bienenwachs, Jakobsmuschel, Limette
Tartar vom Rind, Kokosmilchbad, Sprossenmix
Crispy Turkey Salat
Wasabirolle, Thunfisch, Limettencreme
gebeizter Saibling auf Safran Fenchel und Korinadersauce
Garnelenspieße , schwarzes Quinoa
Terriaki von der Entenbrust, Granatapfel Jus, Gemüse Lasagne
Zucchini Bandnudeln, gegrillter Thunfisch
Chicken Curry, Sesam, Koriander, reis
Saltimbocca vom Seeteufel, Zitronenrisotto und Oliventepanade
Limetten Buchteln , Weißwein Sabayon
Granat Apfel Minz Shot
Buchteln, Chili Marille, Vanilleschaum
Tarte mit Himbeere Schokoladecreme
geeister Zitronenschaum, Himbeeren und Rucola
Vielfältig belegte Brötchen
Rustikal gefülltes Jourgebäck
Belegtes Jourgebäck mit Roastbeef, Prosciutto, Putenschinken uvm.
Tramezzini mit Tunfisch, Schinken-Käse uvm.
Curry-Kokoshuhn am Spieß
Kraut-, Spinat- oder Kartoffelstrudel
Gernelenspieß in Tempura mit Zitronen-Chilimarinade
Schinken- und Räucherlachskipferl
Crema Catalana in der Moccatasse
Tiramisu-Schaum in einer Schokoladentasse
Duett vom Schokoladenmousse im Glas
Wiener Näschereien
Ofenfrisches Plundergebäck